SON EKLENENLER

AÇIKÖĞRETİM AÖF AF BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından af başvuru duyurusu yayınlandı. Açıköğretim AÖF af başvuruları ne zaman yapılacak? AÖF af kapsamında başvuru ve kayıt tarihleri belli oldu mu?
12 Haziran 2018 11:23

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından af başvuru duyurusu yayınlandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapılan Fakülteler için af kapsamında başvuru ve kayıt tarihleri ile ilgili açıklama yapıldı.

Yükseköğretim kurumlarında hazırlık dahil bütün sınıflarda intibak, önlisans, lisans tamamlama, lisans, lisansüstü öğrenimi gören öğrencilerden bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar, kendi isteğiyle ilişikleri kesilenler dahil ilişiklerinin kesildiği yükseköğretim kurumuna başvuru yapmaları halinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenime başlayabilecekler.

Söz konusu af hakkından terör suçundan hüküm giyenler ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı nedeniyle ilişiği kesilenler yararlanamayacak.

Açıköğretim Fakültesinin internet adresinden yapılan açıklamada, AÖF sistemine göre öğretim yapılan Fakülteler için af kapsamında başvuru ve kayıt tarihlerinin Ağustos ayı içerisinde duyurulacağı belirtildi.

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER