SON EKLENENLER

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK – AÇIKÖĞRETİM KAYIT TARİHLERİ

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri merak ediliyor. AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? Anadolu Üniversitesi 2017 2018 Bahar Dönemi AÖF kayıt yenileme nasıl yapılacak?
18 Ocak 2018 14:05

Yükseköğretim kurumlarında öğrenim gören üniversite öğrencileri için ilk dönem tamamlandı. Hemen hemen tüm üniversitelerde ilk dönemin bitmesinin ardından gözler 2. döneme çevrildi. Öğrencilerin 2. dönemde öğrenime devam etmeleri için kayıtlarını yenilemeleri gerekiyor. Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak?

AÖF kayıt yenileme tarihleri akademik takvimde daha önce belirtilmişti. İşletme, İktisat ve Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri 12 Şubat 2018 tarihinde başlayıp 23 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek. Bu 10 günlük süre içerisinde öğrencilerin AÖF harç ücreti ödemesi yapmaları ve ders seçme işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekecek.

Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme, örgün öğretimde devam eden öğrenciler için daha erken olacak. Öğrenciler 12 Şubat ile 23 Şubat 2018 tarihleri arasında kayıtlarını yenileyebilecek. Bu konuda üniversite 18 Ocak’ta esasları ve yapılacak işlemleri belirten bir duyuru yayımladı.

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER