SON EKLENENLER

BİR KURUM DAHA SONUÇLARI AÇIKLADI

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü taşeron başvuru sonuçları açıklandı. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı tesislerinde çalışan taşeron başvuru sonuçları açıklandı, 12 bin 369 işçinin başvurusu kabul edilirken, 3 bin 48 işçinin başvurusu kabul edilmedi.
19 Şubat 2018 14:10

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü taşeron başvuru sonuçları açıklandı. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı tesislerinde 4734 sayılı Kanun ve diğer mevzuattaki hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalışan taşeronların dimi işçi kadrolarına geçiş için yaptıkları başvuru sonuçları belli oldu.

Yayınlanan duyuruda, sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvuruların incelendiği, gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmaya hak kazananlar ile başvuruları kabul edilmeyenlerin isim listelerinin açıklandığı belirtildi.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde taşeron kadro başvurusu yapan 12 bin 369 işçinin başvurusu kabul edilirken, 3 bin 48 işçinin başvurusu kabul edilmedi. Kabul edilmeyen başvurulara gerekçe olarak personel çalıştırmaya dayalı olmayan hizmet alımı, 4 Aralık 2017 tarihinde çalışmıyor olmak, emekli olmak gibi gerekçeler gösterildi.

Sürekli işçi kadrosuna geçmek için yaptığı başvurusu kabul edilmeyen işçiler 21 Şubat 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar bağlı bulunduğu/çalıştığı sağlık tesisine evrak kaydı yaptırmak koşuluyla ve gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak itirazda bulunabilecekler.

 Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Personelinin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Başvuru Sonuçları

EK 1: Sınava Katılmaya Hak Kazananlara Ait Liste

EK 2: Sınava Katılmaya Hak Kazanamayanlara Ait Liste

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER