SON EKLENENLER

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI 80 KAMU PERSONELİ ALACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 80 kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı kadrolarına 80 İş Müfettişi Yardımcısı alınacak.
18 Eylül 2017 14:52

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 80 kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı kadrolarına 80 İş Müfettişi Yardımcısı alınacak. ÇSGB kamu personeli alımı başvuruları 4 Ekim 2017 tarihinde başlayıp, 18 Ekim 2017 tarihi mesai saati bitiminde sona erecek.

Adaylar başvurularını belirtilen süre içerisinde ÇSGB ile İş Teftiş Kurulu Başkanlığının internet sayfalarında yer alan iş talep formunu doldurup imzaladıktan sonra istenen belgelerle birlikte ÇSGB Emek Mahallesi, 17. Cadde No:13 C Blok Kat:11 Pk: 06520 Çankaya/ Ankara adresine şahsen ya da posta yolu ile ulaştırarak yapabilecekler.

Başvuru yapabilmek için; 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, 2017 KPSSP9, KPSSP42, KPSSP48 puan türlerinin birinden en az 85 puan almış olmak, sağlık sorunu bulunmamak, tutum ve davranışları, varsa, sicili yönünden müfettişliğe engel durumu bulunmamak gerekiyor.

İlana hukuk, siyasal bilgiler, siyasal bilimler, iktisat, idari bilimler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleriyle, bunlara denkliği onaylanmış yerli ve yabancı yüksekokullardan birini bitiren adaylar başvuru yapabilecekler. ÇSGB müfettiş yardımcısı alımım yazılı sınavı 2 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da yapılacak olup, sınava 400 aday davet edilecek. 

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER