SON EKLENENLER

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAYRAM İKRAMİYESİ KANUNUNU ONAYLADI

7141, 7142, 7143 Sayılı Kanunlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girilmesi için Başbakanlığa gönderildi.
17 Mayıs 2018 19:34

Milyonları ilgilendiren 3 kanun Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı. 20 üniversite ile ilgili kanun, emeklilere bayram ikramiyesi ödenmesi kanunu ile vergi ve bazı alacakların yapılandırılması kanunları onaylandı.

7141 sayılı "Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" Başbakanlığa gönderildi.

7142 sayılı "6771 Sayılı Kanunla Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Yapılan Değişikliklere Uyum Sağlanması Amacıyla Çeşitli Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Konusunda Yetki Kanunu" Başbakanlığa gönderildi.

7143 sayılı "Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun" Başbakanlığa gönderildi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Anayasanın 89’uncu maddesinin birinci fıkrası ile 104’üncü maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi uyarınca yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderilmiştir denildi.

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER