SON EKLENENLER

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MEMURLARA İKRAMİYE VERİYORUZ DEDİ

Memurlara bayram ikramiyesi verilecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, paramız var ki biz böyle bir ikramiyeyi memurlarımıza da veriyoruz dedi.
15 Mayıs 2018 13:23

 

Memurlara bayram ikramiyesi verilecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ve Kurban bayramlarında verilecek ikramiye konusunda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paramız var ki biz böyle bir ikramiyeyi memurlarımıza da veriyoruz dedi.

Emeklilere Ramazan Bayramında 1000 TL ve Kurban Bayramında 1000 TL olmak üzere yıllık 2000 TL ikramiye verilmesi Bakanlar Kurulunda kabul edilerek kesinleşti. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ramazan Bayramı ikramiyelerinin Haziran ayının ilk haftasında emeklilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

Kamuoyunda emeklilere verilecek ikramiyelerin memurlara da verilmesi için büyük bir beklenti ve talep oluştu. 3 milyondan fazla memur bu konuda müjdeli bir haber beklerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama umutları artırdı. 

Katıldığı televizyon programında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, paramız var ki biz böyle bir ikramiyeyi memurlarımıza da veriyoruz dedi. Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Memurlara ikramiye verilmesi ile ilgili Sn. Cumhurbaşkanı’nın “Paramız var ki biz böyle bir ikramiyeyi memurlarımıza da veriyoruz” açıklaması çalışanları ümitlendirmiştir, memurlara ikramiye verilmesi yerinde olacaktır ifadelerini kullandı.

Emeklilere iki ikramiye verilmesi sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi bu bizim dini bayramlarımız, işçiler ikramiye alır, memurlar almadığı için rahatsız. Bundan dolayı biz bu seçimde memurlar için de böyle bir adımı attık, böyle bir kararı aldık. Ana muhalefet bunu söylediği zaman kimse rahatsız olmuyordu, biz bunu söyleyince rahatsız oldular, niye rahatsız oluyorlar? Paramız var ki biz böyle bir ikramiyeyi memurlarımıza da veriyoruz." Şeklinde cevap verdi.

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
özgür
neden hiç bir haberci böyle bir soruyu sormuyor bunlara neden bu sessizlik neden haber olmuyor anlamış değilim bu adam bunu dedi neden devamı gelmedi açıklama gelmedi
SON EKLENEN HABERLER