SON EKLENENLER

DİYANET MÜEZZİN MEMUR ALIMI SINAV TARİHLERİ, YERLERİ VE KPSS TABAN PUANLARI

Diyanet İşleri Başkanlığı müezzin kayyım alımı başvuru sonuçları açıklandı. Bu kapsamda 50 memur alımı sınav tarihleri, sınav giriş yerleri ve KPSS taban puanları duyuruldu.
18 Ocak 2018 12:42

Diyanet İşleri Başkanlığı 2017 yılı açıktan memur alımı sınavı hakkında duyuru yapıldı. Açıktan 50 adet müezzim kayyım alımı için başvuru sonuçları açıklandı. Başvuru sonuçları ile sınava katılmaya hak kazanan adayların yanı sıra sınav tarihleri, sınav giriş belgeleri ve KPSS taban puanları da duyuruldu.

Diyanet 50 müezzin kayyım kamu personeli alımı sözlü sınavına çağrılmaya hak kazanan adaylar, sınav giriş belgelerini ve kimlik belgelerini sınav merkezine gelirken yanlarında bulunduracak. Sınav tarihinde saat 09:00’da sınav merkezinde bulunulması gerekiyor. Kimlik belgesi olarak sadece nüfus cüzdanı ve pasaport kabul edilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığının yayımladığı duyuruda memur alımı taban puanları da verildi. Buna göre imam hatip lisesi mezunları için sözlü sınava çağrılma taban puanı 75,2253 oldu. Önlisans kontenjanlarında KPSS taban puanı 60,92099, lisans kontenjanlarında ise taban puanları 51,20896 oldu.

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
VEKİL İMAMI 4CLİ GÖRMİYENLER
BİZ DİYANETİN VEKİL İMAMLARI KANUNEN HUKUKN 4C Lİ TESCİL KAYDIMI sigortamız EMEKLİ SANDIGI HALA DİYANET VE BAZI PARALEL MEMUR AMİR ZİHNİYETİ SİZ 4C Lİ DFİLSİNİZ YOK 4A NİN YERİNE BAKAN 4C LİLER MİŞİZ YOK ÖYLE YÖK BÖYLE BU KİŞİLER DİYANETTE ŞEF AMİR MEMUR MÜFTÜLÜKLERDE ŞEF MÜDÜR KİSVESİ ALTINDA İKTİDARI KARALAYAN GÜVENMEYİN SİZE EKMEK YÖK DİYEN İKŞ YÜZLÜ SHTEKAR İMAM HATİPLİ DÜŞMANI BU KİŞİLER BU KURUMLARDA KOLTUK MAKAM MEVKİ İÇİNDE MİLLETE TEPEDEN BAKAN AMA İKTİDAR HALA BU KİŞİLERİ TESBİT EDEMİYOR BUNLAR BAKAN LIK MAKAMINDA HUK7MET SÖZCÜLÜĞÜNDE PARALEL FETOYA GİZLİ HİZMET EDEN SAYIN CUMHUR BAŞKANIMIZIN BU KUCAKLAYICI KANUN ÇIKMIŞ YÜRÜR LUGE GİRMİŞ HALEN SİZ YOKSUNUZ YOK ÇALİŞİN KADROLU OLUN BEN ZATEN 657TABİ 4C Lİ KANUN ÇIKMIŞ 4C Lİ ÇALIŞAN HERKES 4B Lİ OLARAK 3AY İÇERSİNDE SİSTEM OTAMATİK GEÇİŞ YAPİCAK DİYOR PEKİ BİZ Yoksak BİZ 4C NASIL ORDA HANGİ SİTATÜDE GÖSTERECEKSİNİ O BİZİ KAPSAMIYOR DİYENLER NEREYE MONTE EDECEKLER BU GÖREV BAŞINDA OLAN KİŞİLERİ VEKİL İMAMLARI SÖYLERMİŞ NİZ
SON EKLENEN HABERLER