SON EKLENENLER

DİYANET'TE KRİTİK ATAMALAR

Diyanet İşleri Başkanlığı'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
13 Mart 2018 16:40

Diyanet İşleri Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.Bugünkü sayıda yayımlanan kararlara göre; Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı kadrosuna Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen ve İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu atandı. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi olan Prof. Dr. Muslu,görevlendirme değil direk atamasıyapıldı.

Söz konusu atamalar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 74 ve 76'ncı maddeleri ile 633 sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun'un 10'uncu maddesi gereğince uygun görüldü.

Diğer ataraftan Necmettin Erbakan Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye Martı'nın da  Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına görevlendirmesi yapıldı.

Prof. Dr. Martı'nın görevlendirme kararı 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 38'inci maddesi ile 633 sayılı kanunun 10'uncu maddesi gereğince gerçekleştirildi.

Daha önce ise Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına İnsan Kaynakları Genel Müdürü Osman Tıraşçı atanmış ve atama kararı resmi gazete de yayımlanmıştı. Başkan Yardımcılığına tedviren dinihaber.com görevlendirilen Yrd. Doç. Dr. Selim Argun'un resmi ataması ise prosedür gereği sonraya bırakıldı.

DİNİ HABERLER

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER