SON EKLENENLER

DOĞU ANADOLU KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA BÖLGE BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Din Görevlileri arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge yarışması Muş’ta yapıldı.
20 Haziran 2017 00:44

Diyanet İşleri Başkanlığı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Din Görevlileri arası “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Yarışması” Pazar günü Muş’ta yapıldı.


Düzenlenen yarışmaya Bingöl, Şırnak, Bitlis, Siirt, Iğdır, Van, Hakkari ve Muş illerini temsilen il birincisi olan din görevlileri katıldı. Yapılan yarışma sonunda; Bingöl ilini temsilen katılan ve daha önce Solhan Merkez Camisinde görev yapan şimdi ise Bingöl Hz. Ali Camisinde görevli olan Yunus Kızılboğa, bölge birincisi oldu.

Bölge birincisi olan Yunus Kızılboğa, 6 Ağustos 2017 tarihinde Konya’da yapılacak Türkiye birinciliği yarışmasında bölgemizi temsil edecek.

Duygularını bizlerle paylaşan Bingöl Hz. Ali Camisinde görevli Yunus Kızılboğa '' Bingöl ilimizi Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında temsil ettim. Sekiz il arasında Bölge birinciliği elde ettiğim için çok mutluyum. Allah’ın izniyle 6 Ağustos tarihinde Konya’da yapılacak olan Türkiye finalin de Bölgemizi ve Bingöl'ümüzü temsil edeceğim. Sizlerden ricam duanızı eksik etmeyiniz. Allah’a emanet olun.''ifadelerini kullandı.

Kaynak:kamuexpress.com

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER