SON EKLENENLER

EMNİYET PERSONELİ 2018 YILI RÜTBE TERFİ SINAV VE MÜLAKAT SÜRECİ AÇIKLANDI

Emniyet personellerinin 2018 yılı rütbe terfi sınavları takvimi açıklandı. Alınan son bilgilere göre 14 Mart'ta yapılacak rütbe terfi sınavının ardından takvim açıklandı.
13 Mart 2018 16:27

EGM'den bir son dakikaaçıklaması yapıldı.

Basına yapılan son dakika açıklamasında EGM, rütbe terfisınav takviminin açıklandığı duyuruldu. Buna göre amir ve müdürlerin 2018 rütbe terfi sınav süreci belirlendi.

Emniyet kaynaklarından edinilen son bilgilere göre "Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik" uyarınca, rütbe terfi sınavları kapsamında yazılı ve sözlü sınav ile hizmetiçi eğitim ve eğitim sonu sınavı yapılacağı bildirildi.

Tüm illerde yarın yapılacak rütbe terfi yazılı sınavına, 841'i 3. sınıf emniyet müdürü, 819'u 4. sınıf emniyet müdürü, 525'i emniyet amiri, 238'i başkomiser, 248'i komiser ve bin 257'si komiser yardımcısı olmak üzere toplam 3 bin 928 personel girecek.

Yarın düzenlenecek olan yazılı sınavda başarılı olaacak personel, 19-27 Mart tarihleri arasında sözlü sınava alınacak.

Sözlü sınavı da başarıyla geçen personele 9-14 Nisan tarihleri arasında hizmetiçi eğitim verilecek. Daha sonra eğitim alan personel, 18 Nisan'da hizmet içi eğitim sonu sınavına katılacak.

KPSS CAFE

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER