SON EKLENENLER

ERBAŞ, İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ'NİN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin düzenlediği mezuniyet törenine katıldı.
13 Mayıs 2018 19:13

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde gerçekleştirilen törende konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş,

“Beş yıl boyunca çalıştınız, gayret ettiniz ulumu İslamiyeden, sosyal bilimlerden pek çok bilgiyle mücehhez oldunuz. Bundan sonra bu bilgiyi insanımıza, toplumumuza ulaştırma zamanı geldi” dedi.

Başkan Erbaş, ilk gelen vahyin okumaya ve yazmaya dikkat çektiğini ifade ederek, “Mademki ilk gelen vahiy okumaktan ve yazmaktan bahsediyor öğrenmekten bahsediyor, dolayısıyla elimizden kitap ve kalem asla düşmeyecek” diye konuştu.   

Başkan Erbaş, mezun olan öğrencilerin bundan sonra öğretme, hizmet etme ve insanları aydınlatma konumunda olacaklarını söyledi.

Bugün cehaletin farklı boyutlarının yaşandığını ifade ederek, “Dünyanın aydınlatacak, inzar edecek insanlara ihtiyacı var. Onun için sevgili öğrenciler kalkıp inzar ediniz, insanlara doğruları anlatınız” şeklinde konuştu.

Başkan Erbaş, konuşmasını hocaları, aileleri ve öğrencileri tebrik ederek tamamladı.

Başkan Erbaş, Ayrıca İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin 2018 yılı mezunları içerisinde bulunan yeğeni Kübra Erbaş’a diplomasını verdi.

Törene, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Selim Argun, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürteza Bedir ile çok sayıda öğrenci ve ailesi katıldı.

kamuexpress.com
Bu haberin tüm hakları kamuexpress.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER