SON EKLENENLER

HİDAYET VAHAPOĞLU'NDAN FLAŞ EYT AÇIKLAMASI

MHP Bursa İl Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu’nun gündeminde emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ve af konuları vardı. “EYT’li kardeşlerimiz bizim problemimizdir” diyen Vahapoğlu, “‘Ne yaptınız?’ diyorlar, kardeşim bize 49 milletvekili verdiniz, biz yapılmasını gereken her şeyi yaptık” diye konuştu.
13 Ağustos 2019 15:56

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatı bayramlaşma töreninde bir araya geldi.Törene, il ve ilçe parti başkanları, Ülkü Ocakları başkanları, kadın kolları başkanı ve üyeleri, STK temsilcileri, kanaat önderleri ile çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, şunları söyledi:

‘BU GRUPLARIN ARKASINDA FETÖ VAR’

“Yolda sizinle karşılaşanlar, sosyal medyada muhatap olduğunuz insanlar, sizi sosyal medyada takip edenler, telefondan mesaj atanlar ve bunları kurgulayan belli bir grup kasıtlı olarak bazı konuları gündeme getiriyor. Bunların önemli bir kısmının arkasında FETÖ var. Bunların önemli bir kısmının arkasında MHP’ye milletin duymuş olduğu erozyona uğratmak isteyen belli mihraklar var. Biz her seçim döneminde gündeme getirdiğimiz her konuyla ilgili yasa tekliflerimizi hazır etmeden seçim beyannamemize almıyoruz. Ceza infaz kanunundaki değişiklikler gibi partimiz tarafından Meclis açılır açılmaz Meclis gündemine getirilmiş. ‘Ne yaptınız?’ diyorlar, kardeşim bize 49 milletvekili verdiniz biz yapılmasını gereken her şeyi yaptık.”

‘EYT’Lİ KARDEŞLERİMİZ BİZİM PROBLEMİMİZDİR’

“Emeklilikte yaşa takılan kardeşlerimiz bizim problemimizdir. Cezaevleri 2 katı insanla dolu, 3 vardiyeli yatılan koğuşlar var. Cezaevleri ıslah evleri olmaktan çıktı. Yaşanılabilir olmaktan çıktı. Kader kurbanı diyebileceğimiz kardeşlerimiz bir an önce, cezalarının bir kısmını çektikten sonra evlerine dönmelidir. Bunların biz tamamının takipçisiyiz. 15 Temmuz günü anasının evinde babasının dizinin dibinde olan ama herhangi bir askeri okula kayıtlı olduğu için ve o okul 668 sayılı kanun hükmünde kararnameyle kapatıldığı için sokakta olan gençlerimiz var. Bunların yaşları 18-22 yaşlarında. Bu çocuklar bu toplumun bireyleridir. Devletin bütün istihbarat imkanları elinde araştırın, suçsuz çocukların alnına yazdığınız şu lekeyi yok edin.”

AKŞENER’E TEPKİ

Son günlerinde yaşanan polemiğe de cevap veren Vahapoğlu, “Bir hanımefendi çıktı, ülkücü hareketi haydutlukla suçladı. Ülkücü hareketi nefret saçan insanların birleştiği yuva olarak suçladı. Ülkücü hareket mensuplarını terörizmle suçladı. Ne yazık ki salonda ülkücüyüm diye geçinen bazı zavallılar onu alkışladı. Ne Bağbuğ’un ne bugünkü liderimiz Bahçeli’nin yetiştirdiklerinden terörist çıkmaz, haydut çıkmaz” dedi.

Kaynak:bursa.net

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Mehmet Bahçeli
Evet 49 mv ile yapılması gereken her şeyi yaptınız. Mecliste ne zaman EYT önergesi verilse 49 tane RET oyu verdiniz. Bir de pişkin pişkin konuşuyorsunuz. Pes!!!
Serhat
Size 500 milletvekili de verseler hiçbir şey yapamazsınız.
SON EKLENEN HABERLER