SON EKLENENLER

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: BEKÇİ SAYISINI 30 BİNE ÇIKARACAĞIZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çarşı ve mahalle bekçisi alımı konusunda açıklamalarda bulundu. Halen 11 bin 624 bekçinin görev yaptığını belirten Bakan Soylu, çarşı ve mahalle bekçisi sayısını 30 bine çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.
15 Kasım 2018 11:53

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çarşı ve mahalle bekçisi alımı konusunda açıklamalarda bulundu. Türkiye genelinde 11 bin 624 bekçinin görev yaptığını belirten Bakan Soylu, çarşı ve mahalle bekçisi sayısını 30 bine çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

7 bin 21 bekçimizin alım sürecinin devam ettiğini ifade eden İçişleri Bakanı Soylu, iki gün önce 10 bin bekçi kadrosu ihdas edildiğini hatırlattı. Önümüzdeki günlerde 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi alımı sürecinin başlatılacağını kaydeden Soylu, nihai hedefimiz ise 30 bin rakamına ulaşmaktır dedi.

İhraç edilen personel sayısına da değinen Bakan Soylu, İçişleri Bakanlığından 43 bin 648 kişi ihraç edilmiş, 5 bin 225 kişi de halen görevden uzaklaştırılmıştır ifadelerini kullandı. 15 Temmuz tarihinden bugüne kadar yapılan işlemler neticesinde 217 bin 971 kişinin gözaltına alındığını belirten Soylu, 16 bin 684 kişinin hüküm giydiğini, 14 bin 758 kişinin ise halen tutuklu olduğunu söyledi.

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
sevim sanalmis is birakan orta ogretim uzman cavuslara neden bekcilik verlmiyo kpss sarti araniyo lise diplomasi olmadigi icin sinava giremiyolar lütfen dikkate cok magdurlar
SON EKLENEN HABERLER