SON EKLENENLER

İSTANBUL ÇAĞLAYAN ADLİYESİ ÖNÜNDE SİLAHLI ÇATIŞMA

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma çıktı. İki grup arasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı. Polis bölgede operasyon başlattı. 8 kişi gözaltına alındı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.
21 Eylül 2017 12:42

İstanbul Adliyesi'nde çatışma yaşandı. İki grup arasında çıkan kavgada bir kişinin yaralandığı gelen ilk bilgiler arasında. Polis bölgede operasyon başlattı. 8 kişi gözaltına alındı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Çatışmanın ortasında kalan bir çocuk da hastaneye kaldırıldı.

SİLAHLI ÇATIŞMADA BİR KİŞİ YARALANDI

İstanbul Adalet Sarayı önündeki meydanda çıkan silahlı kavgada, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen bir davanın tarafları arasında, adliyenin önündeki meydanda silahlı kavga çıktı. 

 


8 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayda bir kişi yaralanırken, kavgaya müdahale eden polis ekipleri 8 kişiyi gözaltına aldı. Adliye önüne takviye polis ekipleri sevk edildi. Çevrede arama çalışması başlatan polis ekiplerinin, olaya karışanları yakalamak için çalışması sürüyor.

SARALLAR VE ŞAHİNLER KARŞI KARŞIYA GELDİ'

İddiaya göre yeraltı dünyasında Sarallar olarak bilinen grubun Çağlayan'da duruşması vardı. Duruşma çıkışında Şahinler olarak bilinen diğer bir grup ateş açtı. Polis 8 kişiyi gözaltına alırken bazı şüphelilerin Gürsel Mahallesi'ne doğru geçtiği belirtildi. Sarallar ve Şahinler grubu 15 Eylül'de de mahkemede karşı karşıya gelmişti. 

 

 

 



 

Kaynak:internethaber

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER