SON EKLENENLER

JANDARMA 2018-3 UZMAN ERBAŞ ALIMI DUYURUSU BEKLENİYOR

Jandarma Genel Komutanlığı 2018-3 uzman erbaş alım ilanı bekleniyor. Yeni ilan ile 7 bine yakın uzman erbaş alımı yapılması bekleniyor.
07 Aralık 2018 16:34

Jandarma Genel Komutanlığı yeni dönem uzman erbaş alımı için bekleyiş uzun üsredir devam ediyor.

100 günlük ilk eylem planında Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 binden fazla jandarma uzman erbaş alımı yapılacağını söyledi. Erdoğan 'ın bu açıklamasının ardından 2018-1 ve 2018-2 uzman erbaş alımları yayımlandı ve Havacılık ile lojistik branşlarına 3 binden fazla uzman erbaş alımı yapıldı. 

Ancak henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın belirttiği 10 bin rakamına ulaşılmadı. 100 günlük ilk eylem planının süresi sona erdi ve bu günlerde ikinci 100 günlük eylem planı açıklaması gelecek. Ancak ilk 100 günlük eylem planında belirtilen uzman erbaş alımı hala tamamlanamadı. Bu durum asayiş uzman erbaş alımı bekleyen adayların tepkisine neden oluyor. 2018 yılında asayiş sınıfına henüz alım yapılmaması da tepki topluyor.

LOJİSTİK UZMAN ERBAŞ SONUÇLARI

2018-2 lojistik uzman erbaş alımı sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuç açıklama tarihi hakkında Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan bir açıklama da gelmedi. Kamubulteni.com olaral sonuçları anbean takip ediyoruz. Açıklama gelir gelmez haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

ASAYİŞ UZMAN ERBAŞ ALIMI

Asayiş uzman erbaş alımı ile ilgili Jandarma Genel Komutanlığı sessizliğini koruyor. Ancak bu konuda bir an önce açıklama gelmeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın 10 bin alım açıklaması boşa çıkartılmamalıdır. 

UZMAN ERBAŞ MAAŞI

Jandarma bünyesinde çalışan uzman erbaşlar, batı illerinde 4500-5000 TL civarında maaş alırken doğu illerinde görev yapan uzman erbaşların maaşları 6 bin TL 'ye yakındır. Operasyon tazminatları da eklenince bu rakam daha da artmaktadır. 

Kaynak:KAMUBÜLTENİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER