SON EKLENENLER

MALİYE BAKANI AĞBAL'DAN PERSONEL VE TAŞERON ALIMI AÇIKLAMASI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2018'de kamuya personel alımını sorusunu cevapladı.
16 Ekim 2017 13:32

2018'de alınacak personelin dağılımı netleşmedi
Ağbal, 2018'de alınacak personelin dağılımı, başta öğretmen, sağlık çalışanı olmak üzere açıktan atama kontenjanları ile birlikte dağılım yeni yılda yapılacak.

Önemli olan Ekonomi Koordinasyon Kurulu ile Bakanlar Kurulu'nda verilecek kararlardır. Personel sayısı sadece açıktan atama sayılarını içeriyor, taşeron alım bu sayıya dahil değil dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal merkezi yönetim bütçesi toplantısında hem taşeronlarla ilgili hem de Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) zammıyla ilgili soruları yanıtladı.

İşte Bakan Ağbal'ın taşerona kadroya yönelik açıklamaları;

Plan Bütçe Komisyonu'nda maddeler görüşülürken komisyon üyelerinden bilgi talebi gelmişti. Paylaşacağımı söylemiştim. Etraflıca değerlendirme ve açıklamalarda bulunacağım. Taşeronlarla ilgili çalışmalar öteden beri yaptığımız çalıştığımız konu, çalışma bakanlığımız da bir çalışma yaptı. Ekonomi Koordinasyon Kurulu ve Bakanlar Kurulu'nda bir araya getirmek için kapsamlı bir çözüm paketi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Hükümet olarak bir çerçeve düzenleme yapacağız. Alt detayların ortak çözüme ulaşması için çalışmalar yapılacak.

MEMURLAR.NET

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER