SON EKLENENLER

MEMUR-SEN'DEN CUEPACS'A ZİYARET

Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen Malezya Memur Sendikaları Kongresi CUEPACS'a iadei ziyarette bulundu.
08 Kasım 2019 14:35

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, geçtiğimiz aylarda Memur-Sen'i ziyaret eden Malezya Memur Sendikaları Kongresi CUEPACS'a iadeyi ziyarette bulundu.

Malezya temasları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette CUEPACS yönetim kurulu üyeleri ve sendika başkanları ile bir araya gelen Memur - Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Malezya'da bulunmaktan ve CUEPACS'ı ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek sendikal mücadelede işbirliğinin arttırılması gerektiğini ifade etti.

CUEPACS Genel Başkanı Datuk Azih Muda ise Memur-Sen'in yaptıkları ile uluslararası alanda ses getirdiğini ifade ederek Türkiye ve Memur-Sen'i yakında takip ettiklerini belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'a dostluk madalyası takdim edildi.Büyükelçi Kavakçı’ya Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ziyaretin ardından Kuala Lumpur Büyükelçisi Merve Kavakçı’yı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Malezya’daki emek örgütleri ile yapılan işbirliklerine ve ortak çalışmalara değinen Yalçın, faaliyetler hakkında da bilgi verdi.

Merve Kavakçı ise Türkiye’nin en büyük emek örgütü olan Memur-Sen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

SENDİKA BÜLTENİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER