SON EKLENENLER

NVİ 1170 NÜFUS MEMURU ALIMI YAPACAK

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri NVİ Genel Müdürlüğü için Kasım ayı içerisinde 1170 memur alımı yapılacağı müjdesi sonunda Bakan Süleyman Soylu'dan geldi.
17 Ekim 2018 12:28

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlükleri için geçtiğimiz yıldan beri bekleyen adaylar için müjdeli haber geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu NVİ'ye gelecek ay içerisinde 1170 nüfus memuru alımı için ilana çıkılacağı açıklandı.

My Memur olarak 24 Eylül 2018 itibarıyla Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü NVİ için 3 bin 500 personel alımı talebini gündeme getirmiştik. 3 Haftalık bir sürecin ardından NVİ'ye nüfus memuru alımı için 1170 kadroya atama yapılacağı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklandı.

Nüfus Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ali Kart tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada ehliyet ve pasaport iş ve işlemlerinin Nüfus Müdürlüklerine verilmesinin arından iş yükünün aşırı derecede arttığı belirtilmişti.

e-Nüfus Sen Başkanı Ali Kart, açıklamasında Nüfus müdürlüklerindeki aşırı yoğunluğun geçici değil, kalıcı çözümlerle sonuçlandırılması gerektiğini belirtmesinin ardından memur alımı haberi bugün geldi.

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne 1117 personel alımı kapsamında mülakat sonuçlarını da hatırlatan Genel Başkan, tamamlanan mülakatlar sonrasında geciken güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına da değinmişti.NVİ memur alımı için müjdeli haber bugün geldi.

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER