SON EKLENENLER

SOYLU: 25 BİN JANDARMA ASAYİŞ ALIMI YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 25 bin jandarma asayiş alımı yapılacağını açıkladı. 2018 uzman erbaş alımı kapsamında birçok personel alınacak. Jandarma uzman erbaş alımı detayları haberimizde yer alıyor.
19 Nisan 2018 12:11

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Jandarma personel alımı hakkında açıklamalar yaptı. 2018 yılında Eylül ayında yeni 10 bin polis alımı yapılacağını ifade eden Soylu, bekçi alımlarına da devam edileceğini ifade etti. Bakan’ın açıklamalarına göre ayrıca Jandarma Genel Komutanlığına da 25 bin jandarma asayiş personeli alınacak.

Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, Bakanlık birimleri olarak asayiş uygulamalarından söz etti. 2018 yılının ilk 3 ayında asayiş faaliyetleri konusunda önemli aşama kaydedildiğini belirtti. Bu kapsamda kurumsal kapasitesinin artırılması için yapılacak personel alımlarına değindi.

Bakan Soylu’nun açıklamasında Jandarma konusu tam olarak şu şekilde yer aldı: “Jandarma asayiş için 25 bin alımımız var.” Bu açıklamadan 2018 uzman erbaş alımı hakkında oldukça olumlu çıkarımlar yapılabilir. Birçok adayın beklediği alım, oldukça iyi bir sayı ile gerçekleştirilmiş olacak.

Jandarma uzman erbaş alımı konusunda yapılan bu açıklama adayları umutlandırdı. Çoğunluğu uzman erbaş kadrolarına yapılacak asayiş personeli alımının yanı sıra, Jandarma Genel Komutanlığının jandarma özel harekat sınıfına uzman çavuş alması ihtimali de devam ediyor. İlanların yayımlanması bekleniyor.

 

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Umutsuz
Kaç aydır bekliyoruz 1991 liyiz alım olmicaksa aciklayin 100 günlük program son bulmadimi yasimiz doluncami alacaksınız ne bu anlamadim 4 yıl sozlemeli erlik yaptım daha önceden brakanida aldınız ama şuan brakani da siville bir tutuyor sunuz bizim ne sucumuz var allah aşkına biz insan degilmiyiz 4 yıl Hakkari'de görev yaptık ama bize hiç bir hak yokmu bıraktik diye biz girmek için kaç kere devletimize cimere yazmaktayiz ve verilen cevap lar bizi tatmin etmiyor
SON EKLENEN HABERLER