SON EKLENENLER

ŞUBE İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk Eğitim-Sen Ankara Şube İstişare kurulu Şube Başkanı Ertekin ENGİN’in Başkanlığında toplandı
21 Şubat 2020 13:40

Açılış konuşmalarında Başkan ERTEKİN ENGİN özetle şu hususları dile getirmiştir;
“Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü ve ebediyen yaşatılması konusunda Eğitim Çalışanlarının ve Eğitim Yöneticilerinin önemine değinen Başkan ENGİN Sendikacılığı da bu temelde ele aldıklarını ifade ederek; tarihinde her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa cesurca göğüs gererek çalışmalarını yürüten Türk Eğitim Sen Ankara 3 No’lu Şubenin aynı kararlılıkla ve geçen her gün büyüyerek, emin adımlarla geleceğe yürüdüğünü ifade etmiştir.”

Üyelerimize ve kamuoyuna daha etkin bilgi aktarımında bulunmak ve etkinliklerin çalışmaların daha geniş kitlelere ulaşımını sağlamak adına Şube adına youtube kanalının açıldığı ve ayda en az bir canlı yayın planlandığı
bilgisi paylaşılmıştır.

Halkeğitim Merkezi ile yapılan protokol çerçevesinde hazırlıkları tamamlanmış olan ve sertifikasyona dayalı eğitim kurslarının yakın zamanda duyurusunun yapılacağı aktarılmıştır.

Şube adına 6 ayda bir çıkarılacak olan e- dergi’nin ilk konusunun belirlendiği ve akademisyenler tarafından çalışmalara başlandığı ifade edilmiştir.

Öte yandan sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında düşünülen etkinliklerin planlama çalışmalarının devam ettiği aktarılmıştır.

Nisan ayı başında Genişletilmiş İstişare Kurulu ‘nun toplanmasına karar alınmıştır.

Her İlçe Temsilciliğinin İş yeri Temsilcileri güncelleme çalışmalarını en kısa sürede belirleyerek İş yeri Temsilciler Toplantılarını Mart ayının ikinci haftasına kadar sonlandırması kararlaştırılmıştır.

Kasım İş yeri Temsilciler Toplantısının 7 Mart 2020 tarihimde yapılmasına karar alınmıştır.

Saha çalışmalarının önemine vurgu yapılarak her iş yerine ziyaret programları gerçekleştirilmesi ve üye çalışmalarına hız verilmesi karar altına alınmıştır.

Haziran ayı içerisinde ÇALIŞTAY düzenlenmesi bununla ilgili çalışmalara başlanması kararlaştırılmıştır.

SENDİKA BÜLTENİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER