SON EKLENENLER

TANAP HİBE PROGRAMLARI BAŞLADI

TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları Doğrudan Hibe Fonlama Mekanizması için II. Çağrı yapıldı.
30 Haziran 2017 17:12

TANAP Projesi’nin inşaat ve işletme aşamalarında yerel halkın yaşam kalitesini iyileştirerek bölgede sürdürülebilir kalkınmanın sağlanmasına katkıda bulunmak için geliştirdiği Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamındaki Doğrudan Hibe Fonlama Mekanizması ile desteklenecek proje teklifleri için İkinci çağrı yapıldı.

TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları II. Çağrı kapsamında hibe başvuruları 23 Haziran 2017 tarihinde açılıyor. Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, kooperatifler, birlikler, federasyonlar ve birlik konfederasyonları, üniversiteler, KOBİ'ler, il özel idareleri sosyal ve çevresel öncelik alanlarında projeleriyle başvuruya davet ediliyor. 

TANAP hibe başvuruları sadece Ankara, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Edirne illerinde, projenin geçtiği ilçelerden alınacak.

Ankara İlçeleri: Bala, Gölbaşı, Haymana, Polatlı

Eskişehir İlçeleri: Mahmudiye, Odunpazarı, Şeyitgazi, Sivrihisar, Tepebaşı, İnönü, Çifteler, Günyüzü

Bilecik İlçeleri: Bozhöyük

Kütahya İlçeleri: Domaniç, Tavşanlı

Bursa İlçeleri: Büyükorhan, Harmancık, Mustafakemalpaşa, Orhaneli

Balıkesir İlçeleri: Gönen, Manyas, Susurluk

Çanakkale İlçeleri: Biga, Gelibolu

Tekirdağ İlçeleri: Şarköy

Edirne İlçeleri: İpsala, Keşan

Bu illerde 9-12 ay süreli proje teklifleri iki aşamada kabul ediliyor. Küçük ölçekli hibeler için 200.000 TL’ye kadar; orta ölçekli hibeler için1.500.000 TL’ye kadar hibe başvurusunda bulunulabilecek. TANAP hibeleri proje bedellerinin %95’ini karşılıyor. Hibe programlarına başvuruları kamu memurları başvuramıyor ancak okullar adına okul aile birlikleri başvuru yapabiliyorlar. Birden fazla kurum bir proje

Hibe programları için gerekli bilgi ve belgeler www.tanap-seip.com sitesinde yayınlandı.

Kaynak:kamuexpress.com

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER