SON EKLENENLER

TAŞERONDA KADRO DIŞI KALANLAR İÇİN FLAŞ HAK-İŞ AÇIKLAMASI

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası Başkanlar Kurulu’na katıldı buradaki konuşmasında taşerona kadroda kapsam dışı kalanlara değinen Arslan kapsam dışı kalanlar için yeni bir sürecin başladığını ifade etti
19 Nisan 2018 18:28

Arslan, taşeron konusunda kritik sürecin 2019 seçimleri olduğunu ifade etti ve 2019 seçimlerinin sorunların çözümü için anahtar olacağını dile getirdi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, taşeron düzenlemesinde 2 Nisan sonrası yeni bir sürecin başladığını belirterek, "Bu düzenlemede kapsam dışında kalan arkadaşlarımızın da kapsama alınması konusunda ciddi mücadelemiz var" dedi. Hak-İş Genel Başkanı Arslan, Hizmet-İş Sendikası Başkanlar Kurulu’na katıldı.

KAPSAM DIŞI KALANLARA YENİ SÜREÇ BAŞLADI

"Taşeron konusu gündemimizin birinci maddesidir. Kapsam dışı kalanlar için de yeni bir süreç başladı.Kapsama girmeyen arkadaşlarımız için de yine kadrolu işçi olması hususunda mücadelemizi daha da ayrıntılı raporlarla sürdürmeye devam edeceğiz. Bunu yaparken yine aynı istikamette aynı üslupla bütün platformlarda muhataplarımızı yönlendirerek taleplerimizi seslendirmeye devam edeceğiz" dedi.

2 Nisan sonrası yeni bir sürecin başladığını ve bunun da yeni bir mücadele alanı olduğunu kaydeden Arslan, "Bu düzenlemede kapsam dışında kalan KİT’lerde, araç kiralamada, hastanedeki yönetim sistemlerinde, sosyal tesislerde, yemekhanelerde çalışan ve bütünüyle kapsam dışı kalan arkadaşlarımızın bu kapsama alınması konusunda ciddi bir mücadelemiz var" dedi.

 

KAMU EXPRESS

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Hasan
LÜTFEN EMEKLİLİĞE HAK KAZANANLARİDA MAĞDUR ETMEYİN YILANDAN BERİ BUKADROYA GECMEYİ BEKLİYORDUK ŞİMDİ MAĞDUR OLDUK. CUMHUR BAŞKANIMIZIN SÖZÜ NEDEN YERİNE GEDİRİLMEMİS.TÜM TASERONLAR ÇALIŞMAK İSTEYEN DEVAM EDECEK SÖYLEMİŞTİ ŞİMDİ HİÇ BİR SES YOK ÇOK OY KAYIP OLURLUTFENBİZLERİDE GÖRÜN
SON EKLENEN HABERLER