SON EKLENENLER

YARGITAY BAŞKANLIĞI TAŞERON KADRO BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Yargıtay Başkanlığı tarafından taşerona kadro başvuru sonuçları açıklandı. Yargıtay Başkanlığı personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, daimi işçi kadrosuna geçmek için yaptığı başvuru sonuçlar
16 Şubat 2018 11:58

Yargıtay Başkanlığı tarafından taşerona kadro başvuru sonuçları açıklandı. Yargıtay Başkanlığı personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, daimi işçi kadrosuna geçmek için yaptığı başvuru sonuçlarını açıkladı.

Yargıtay Başkanlığının internet sitesinden yayınlanan duyuruda, taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvurularının incelendiği, gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmaya hak kazananlar ile gerekli şartları taşımadığından sınava girmeye hak kazanamayan işçilerin isim listelerinin yayınlandığı belirtildi.

Yargıtay Başkanlığında kadro başvurusu yapan 291 taşeron işçinin başvurusu kabul edilirken, 2 taşeron işçinin başvurusu kabul edilmedi. Kadro başvurusu kabul edilmeyenlere gerekçe olarak emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığına hak kazandıklarının anlaşılması gösterildi. İşçilere ayrıca tebligat yapılmayacağı vurgulandı.

Kadro başvurusu kabul edilmeyen taşeron işçiler 19 Şubat 2018 tarihine kadar Başkanlığın Genel Evrak Birimine kayıt yaptırmak koşuluyla Personel ve Eğitim Müdürlüğüne gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak itirazda bulunabilecekler. Başvurusu kabul edilen taşeron işçilerin sınav tarihleri önümüzdeki günlerde ilan edilecek.

Sınava Katılmaya Hak Kazananlara Ait Liste

Sınava Katılmaya Hak Kazanamayanlara Ait Liste

MYMEMUR

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER