SON EKLENENLER

'2023 seçimleri çok önemli, kırılma noktası olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 seçimleri çok önemli. Kırılma noktası olacak. Ankara ve İstanbul'u kaybetmedik. Belediye meclisleri bizde. Kaybetmiş gibi düşünüyorsunuz. Gidin çalışın. 2024 seçimleri de önemli."  
16 Mart 2022 08:56

AK Partili vekillerle toplantıda biraraya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Dolmabahçe'deki tarihi 112 çınar ağacının kesilmesine tepki gösterdi. Erdoğan "Biz 12 tane ağaç, ağaç bile değil fidan, kestik diye, bir bardakta fırtına koparanlar 112 tane ağacın kesilmesine kılını bile kıpırdatmıyor. Bunlar anıt ağaçlar. Bursa'da 500 yıllık ağacın ortası oyulmuş. O ağacı biz tedavi ettik, tekrar yeşermeye başladı. Ama bunlar yeşil ağacı kesiyor. 112 tane ağacın hepsi kanser olur mu? Konunun takipçisi olun" dedi. 2023 seçimleri için partisinin milletvekillerine 'çalışın' talimatı veren Erdoğan "2023 seçimleri çok önemli. Kırılma noktası olacak. Ankara ve İstanbul'u kaybetmedik. Belediye meclisleri bizde. Kaybetmiş gibi düşünüyorsunuz. Gidin çalışın. 2024 seçimleri de önemli." diye konuştu.

Gençlerin AK Parti'den uzak olduğu konusunda yapılan algı operasyonlarının doğru olmadığını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gençlerde bizim durumumuz söylendiği gibi değil. Gençlere yaptıklarımızı anlatın" dediği öğrenildi. Toplantıda Alevilerle ilgili yapılan düzenlemeler de gündeme geldi. Erdoğan'ın "Adımlar atıldı ama Alevilerin arasında çekişmeler var, o nedenle ilerleme sağlanamadı. Biz gereken adımları atmaya devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptığı belirtildi.

Ebru Karatosun

TÜRKİYE GAZETESİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER