SON EKLENENLER

Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüştü!

Sözleşmeliler, meslek kanunu, hazırlık ödeneği ve promosyon masada...
03 Eylül 2022 11:35

 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede; sözleşmeliler, meslek kanunu, öğretim yılına hazırlık ödeneği, promosyon konuları başta olmak üzere kamu görevlilerinin beklentileri ve çalışma hayatına ilişkin beklentiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktarıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede; sözleşmeliler, meslek kanunu, öğretim yılına hazırlık ödeneği, promosyon konuları başta olmak üzere kamu görevlilerinin beklentileri ve çalışma hayatına ilişkin beklentiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktarıldı.

Görüşmede; Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme'de karara bağlanan hüküm gereği yakında başlayacak olan ve 2022 yılı içerisinde tamamlanması beklenen sözleşmeli istihdam çalışmaları kapsamında kamu görevlilerinin beklentilerini ve Memur-Sen’in kadro talebini aktaran Yalçın, 4/C’den 4/B’ye geçen sözleşmeli personelin hizmet sürelerinin tamamının dikkate alınarak eğitim durumlarına uygun kadrolara geçirilmesi konusundaki talepleri de iletti.

Yalçın Toplu sözleşme kazanımı olan eğitim yılına hazırlık ödeneğinin yanı sıra Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili beklentileri de dile getirdi. Yalçın; öte yandan kamu görevlilerine uygulanan promosyon ödemelerinin artırılması konusunda merkezi bir düzenleme yapılması gerektiğini ve banka promosyon tutarlarının güncellenmesi talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı.

MEMUR POSTASI

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER