SON EKLENENLER

Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız.

MHP Grup Toplantısı’nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı ve atanamayan hiçbir öğretmen kalmaması için çalışacaklarını söyledi.
22 Kasım 2022 15:27

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklaması şöyle:

“3 Şubat 2022’de TBMM’de kabul edip 14 Şubat’ta da Resmî Gazete’de yayımlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu ile meslek güvence altına alındı.

3600 ek göstergeyi de hak sahibi öğretmenlerimiz resmen kazanacaktır.

Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız. Ücretli ya da sözleşmeli isimler olmadan tüm öğretmenler kadroya geçmelidir. Öğretmenlerimizin haklı talepleri için elimizi taşın altına koyuyoruz.”

Sınır ötesi operasyonu destekleyen Bahçeli, terörle kesintisiz mücadelenin devam edeceğini, geri dönüş olmayacağını söyledi. Düzenlenen harekât öncesinde ABD’nin tavırlarını eleştiren Bahçeli, Türkiye’nin iç politikasının ABD’nin dış politikası olduğunu belirtti.

“Esad’la görüşülmeli”

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mısır Devlet Başkanı Sisi olan görüşmesi için şu açıklamayı yaptı:

"Erdoğan’ın Mısır ile teması doğru bir temastır, arkası getirilmeli, bununla kalmamalı Esad ile de görüşme olmalıdır."

“Borsa İstanbul yükselmeye devam edecek”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Borsa İstanbul açıklamasını eleştiren Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını olağan görmemiz düşünülemez. İstanbul borsasının saygınlığına gölge düşürülemez. Borsadaki yükseliş devam edecek, önü de ardına kadar açık olacaktır. Yerli ve yabancı yatırımcılar için güvenli limandır.” dedi.

“Fahiş fiyat uygulayan marketlerden hesap sorulacak”

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın marketlerdeki fahiş fiyatlar hakkında sert yaptırımlar uygulanacağını açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli de parti toplantısında bu konuya değindi.

“Ticaret Bakanlığı fırsatçıların üzerine kararlılıkla gidecektir. Fiyatı şişirenlerden hesap sorulacak. Vatandaşın kesesine dokunan sürekli zam yapan zincir şirketlerin FETO ile ilişkisi de araştırılmalıdır.”

Kaynak:tr investing

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER