SON EKLENENLER

Batuhan Yaşar Son Yolculuğuna Uğurlandı

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar dün akşam tedavi gördüğü hastanede Hakk’ın rahmetine kavuştu. Yaşar, Keçiören Bağlum Mezarlığı'nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
07 Mart 2022 00:52

İhlas Medya Ankara Temsilcisi, kıymetli mesai arkadaşımız Batuhan Yaşar, dün akşam bir yıldır tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde 52 yaşında vefat etti.  34 yıldır gazetecilik mesleğini başarıyla sürdüren Batuhan Yaşar için Keçiören Bağlum Mezarlığı'nda ikindi vakti sonrası cenaze namazı kılındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaşar'ın cenazesi kılınan namazın ardından Bağlum Kabristanlığı'na defnedildi.

Cenazeye katılan İçişleri Bakanı Soylu, yaptığı açıklamada, "Batuhan bizim Batuhan'ımızdı. Mesleğine aşık bir insandı. Olduğu gibi görünen, göründüğü gibi olan bir insandı" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise "Çocukluğundan beri tanırdım. Türkiye önemli bir insanı kaybetti" açıklamasında bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ise, "Hem bir kalem olarak hem de bir insan olarak değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Tabii ki üzüntülüyüz. Başta ailesi olmak üzere milletimizin ve basın camiasının başı sağ olsun" açıklamasını yaptı.
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, "Rahmetliyi çok severdim. Allah gani gani rahmet eylesin. Tabiri caizse çocukluğu, elimizde geçti. İlk günlerinden beri, gazetecilik yıllarından beri çok iyi tanırım. Sayısız röportajımız, programımız oldu. Çok tatlı bir çocuktu. Dava insanıydı, her türlü fedakarlığı yapan bir insandı. Ne diyeceğimizi bilemiyorum, Allah ailesine sabır versin. Allah mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

GAZETECİLİĞE 1988 YILINDA BAŞLAMIŞTI
1 Haziran 1970 yılında Afyon’un Emirdağ ilçesinde doğan Batuhan Yaşar, yüksek öğretimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Gazeteciliğe 1988 yılında Türkiye gazetesinde başladı. 1994 yılına kadar sırasıyla birçok alanda muhabirlik yaptı. Daha sonra 1998 yıllına kadar University of Westminster’de dil ve ekonomi eğitimi aldı. Aynı yıllarda TGRT ve Türkiye Gazetesi’nin Londra muhabiri olarak görev yaptı.1998’de tekrar Ankara’ya döndü ve TGRT’de Diplomasi ve Savunma muhabiri olarak çalıştı.2000 yılında TGRT Ankara Haber Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı yıldan itibaren “Neler Oluyor” programını hazırlayıp sunmaya başladı. 2007’de İHA Ankara Temsilciliği, 2011 yılında da TGRT Ankara Temsilciliği görevlerine getirildi. Yaşar, 2018’den bu yana da İhlas Medya Ankara Temsilciliği görevini yapıyordu.

TÜRKİYE GAZETESİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER