SON EKLENENLER

BÜRO MEMUR-SEN''HİZMET KOLU ÇALIŞANLARIMIZIN TALEPLERİ BAKANLIĞA İLETİLDİ''

Büro Memur-Sen Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcılarından oluşan heyet Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek görüşmede bulundular.
11 Kasım 2019 23:02

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Genel Başkan Vekili Ahmet Sefa Özşahin ve Genel Başkan Yardımcısı Bilal Oktay Çiçeklitaş, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek hizmet kolu çalışanlarımızın taleplerini ilettiler ziyarette Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürü Engin Yalçın’da hazır bulundu.

Genel Başkan Metin Yılancı görüşmede, “yetkili sendika olarak katıldığımız Kurum İdari Kurul toplantısında, “Görevde Yükselme” ve “Unvan Değişikliği” sınavlarının mutlaka açılması gerektiğini ısrarla dile getirmiştik. 20 Ekim tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Görevde Yükselme Unvan Değişikliği Yönetmeliği Sınavın açılması için önemli bir adımdır. Şahsınız nezdinde bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yılancı ancak 10 yıldır sınav açılmadığı için yayınlanan bu yönetmelikle birçok personel sınava giremeyecektir. Bu nedenle Sınav açılmadan yönetmelikte yapılacak değişiklikler ile bu problem mutlaka giderilmelidir ifadesini kullandı. Ayrıca Tüm İl Müdürlüklerinde önceden olduğu gibi servis hizmeti uygulamasının devam ettirilmesi, verilen yemek hizmetinden istisnasız tüm personelin faydalandırılmasını ve 2019 yılı sonuna gelinmesine rağmen halen daha antrenörlere yapılan giyim yardımları ödemelerinin yapılmadığını, bu sorunun da ivedilikle çözülmesini beklediklerini söyledi.

Bakan Kasapoğlu ise Genel Başkan Metin Yılancı ve beraberindekilere ziyaretlerinde dolayı teşekkür ederek Büro Memur-Sen ile birlikte çalışmanın önemine dikkat çekerek, Büro Memur-Senin taleplerinin karşılanacağını söyledi.

 

SENDİKA BÜLTENİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER