SON EKLENENLER

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 10 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE 9 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALACAK

Doğuş Üniversitesi 10 Araştırma Görevlisi ve 9 Öğretim Görevlisi alacağını Duyurdu
08 Mart 2020 08:55

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğünden;

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununda belirtilen koşullar ile 09.11.2018 Tarihli 30590 Sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” Hükümleri uyarınca, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ alınacaktır.

ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:
1- ALES sınavından en az 70 puan almış olmak
2- YDS’den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan
İngilizce puan türünde en az 50 puan veya muadili bir puan almış olmak (İngilizce eğitim veren bölümler için YDS’den veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 80 almış olmak).
ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:
1- ALES ‘ten az 70 puan almış olmak.
2- En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak.
3- Yabancı Diller Birimi için YDS’den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 80 puan veya muadili bir puan almış olmak.
BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:
1- Başvuru Dilekçesi (Dilekçe, başvurulan kadro ve iletişim bilgilerini içeren ıslak
imzalı olmalıdır.)
2- YÖK Formatında Türkçe Özgeçmiş
3- Öğrenim Belgeleri (Lisans-Yüksek Lisans -Doktora diploma ve Lisans transkript belgesinin aslı yada onaylı örneği, öğrenci olanlardan Lisansüstü Eğitim gördüğüne dair öğrenci belgesi )
4- ALES Belgesi (ALES muafiyeti için, görev yapılan Yükseköğretim Kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı)
5- YDS veya Eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca Kabul Edilen Sınav Belgesi
6- Nüfus cüzdan fotokopisi
7- 2 adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş olmalı)
8- SGK Hizmet Dökümü (E-Devlet üzerinden alınan barkodlu belge)
9- Adli Sicil Kaydı Belgesi
İLANIMIZIN;
Başvuru Tarihi: 05.03.2020
Son Başvuru Tarihi: 19.03.2020
Ön Değerlendirme Tarihi: 23.03.2020
Giriş Sınavı Tarihi: 25.03.2020
Sonuç Açıklama Tarihi: 27.03.2020

- Yurt dışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.
- Ön değerlendirme ve giriş sınavı sonuçları belirtilen sonuç açıklama tarihlerinde www.dogus.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.
- Belirtilen şartları taşıyanlar bölüm ile ilgili birimlere şahsen veya posta yoluyla başvurabilirler. Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 19.03.2020 Perşembe günü saat 17:30’a kadar ilgili dekanlık veya müdürlüğe ulaştırılmış olması gerekmektedir.
BAŞVURU ADRESİ:
Doğuş Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı/Fen Edebiyat Fakültesi DekanlığıAcıbadem Yerleşkesi: Hasanpaşa Mah. Zeamet Sok. No: 21 34722-Kadıköy/İstanbul
Tel: 444 79 97/www.dogus.edu.tr
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı/Hukuk Fakültesi/ Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü- Çengelköy Yerleşkesi: Bahçelievler Mah. Bosna Bul. No: 140 34680 Çengelköy Üsküdar İstanbul Tel: 444 7997/ www.dogus.edu.tr

BİRİMBÖLÜM/ PROGRAMUNVANKADRO SAYISIALESALES PUAN TÜRÜYDS
veya Eşdeğeri
ÖZEL KOŞULLAR

Meslek Yüksekokulu

DiyalizÖğretim Görevlisi370Herhangi Bir Puan Türü-Tıp Fakültesi veya Hemşirelik lisans mezunu olup Sağlık Bilimleri alanlarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak ve lisans mezuniyet sonrası belgelendirmek kaydıyla Diyaliz alanında en az 2 yıl deneyimli olmak veya Diyaliz alanında Sağlık
Bakanlığı Sertifikasına sahip olmak.
İlk ve Acil YardımÖğretim Görevlisi170Herhangi Bir Puan Türü-Tıp Fakültesi, Hemşirelik veya Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Sağlık Bilimleri alanlarında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Belgelendirmek şartıyla 112 Acil Sağlık Hizmetleri veya yoğun bakım alanında en az 2 yıl deneyim
sahibi olmak.
Ağız ve Diş SağlığıÖğretim Görevlisi370Herhangi Bir Puan Türü-Diş Hekimliği Fakültesi lisans mezunu olmak,alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Bankacılık ve SigortacılıkÖğretim Görevlisi170Herhangi Bir Puan Türü-Bankacılık ve Finans veya Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve alanında tezli
yüksek lisans yapmış olmak.
 Tıbbi Dokümantasyon ve SekreterlikÖğretim Görevlisi170Herhangi Bir Puan Türü-İşletme lisans mezunu olmak ve tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Belgelendirmek koşulu ile Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik alanında ön lisans düzeyinde en az 1
dönem ders vermiş olmak.
Hukuk FakültesiÖzel Hukuk/ Medeni Hukuk Anabilim DalıAraştırma Görevlisi170E.A.50Hukuk Fakültesi lisans mezunu olmak, Özel Hukuk alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.

Fen-Edebiyat Fakültesi

PsikolojiAraştırma Görevlisi270E.A.50Üniversitelerin Psikoloji Anabilim Dalındadoktora yapıyor olmak.
Psikoloji
(İngilizce)
Araştırma
Görevlisi
170E.A.80Üniversitelerin Psikoloji Anabilim
Dalındadoktora yapıyor olmak.

Mühendislik Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)Araştırma Görevlisi270SAY.80Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Matematik lisans mezunu olmak ve Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Makina Mühendisliği Bölümü (İngilizce)Araştırma Görevlisi170SAY.80Makina Mühendisliği lisans mezunu olmak, bu alanda tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Makina Mühendisliği BölümüAraştırma Görevlisi170SAY.50Makina Mühendisliği lisans mezunu olmak, bu alanda tezli yüksek lsans veya doktora yapıyor olmak.
Makina Mühendisliği Bölümü (İngilizce)Öğretim Görevlisi170SAY.80Makina Mühendisliği lisans mezunu olmak, Mekanik Anabilim Dalında doktora yapıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiUluslararası İlişkiler (İngilizce)Araştırma Görevlisi170E.A.80Uluslararası İlişkiler veya Siyaset Bilimi Bölümü lisans mezunu olmak, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler veya Uluslararası İlişkiler alanlarından birinde tezli yüksek lisans veya
doktora yapıyor olmak.
kamuexpress.com
Bu haberin tüm hakları kamuexpress.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER