SON EKLENENLER

Erdoğan'ın yerine kim geçecek? Soylu mu, Binali Yıldırım mı?

Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında AK Parti Genel Başkanlığı için adı geçen isimleri kaleme aldı.
27 Ocak 2021 11:18

Ahmet Takan'dan dikkat çeken iddia! Korkusuz Gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısında yaklaşan AK Parti Büyük Kongresine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP Genel Başkanlığından feragat edebileceğini yazdı.

"BİR NUMARADA SÜLEYMAN SOYLU"
AK Parti Genel Başkanlığı için adı geçen isimleri, "Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş, Abdulhamit Gül ve Süleyman Soylu" olarak açıklayan Ahmet Takan, yarışta Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu'nun ön plana çıktığını iddia ederek şunları yazdı:

"Bir numarada Süleyman Soylu. İki numara da Abdulhamit Gül… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Devlet Bahçeli’ye çok sıkı tutunuyor. Arkasında İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar da var… Soylu, terörle mücadele, HDP konusunda rol çalıyor, sürekli en ön planda. HDP Esenyurt ilçe görüntülerini de paylaşmıştı. Parti içinde kavga ederek güç gösterisi yapmaktan da çekinmiyor.

Saray kulislerine sorarsanız; Erdoğan, Genel Başkanlık koltuğundan feragat ederse yerine en güçlü isim Binali Yıldırım gibi…"

İşte, Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı;

Yandaş bir gazetede, dün, iktidar taraflısı bir şirketin yaptığı anketin sonuçları dikkatinizi çekmiştir. Rakamlar üzerinde durmayacağım. Meramı anlatabilmek için  bazı başlıklara değineceğim;

-EN BEĞENİLEN SİYASETÇİ

- MUHARREM İNCE’NİN ORANI

-İMAMOĞLU- KILIÇDAROĞLU KARŞILAŞTIRMASI

-EN DÜŞÜK ORAN HANGİ LİDERE ÇIKIYOR?

-ERDOĞAN-GÜL

-ERDOĞAN-BABACAN

-ERDOĞAN-İMAMOĞLU

-ERDOĞAN-KILIÇDAROĞLU

– ERDOĞAN-YAVAŞ

-ERDOĞAN-AKŞENER

-ERDOĞAN-İNCE

-ERDOĞAN-DEMİRTAŞ

Rakamlara baktığımızda ne görüyoruz?.. CHP çok karışık ve güçsüz. Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı’nda rakipsiz…

Bakın!.. Ben de sizlere derim ki; iktidar kanadından gelen anketleri incelerken oralarda hiiç görünmeyen isimler ve de yönlendirmenin kaynağına dikkat edin. Tavsiyeme de açıklık getireyim;

Damat Berat Albayrak yarıştan düştü. Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş, Abdulhamit Gül ve Süleyman Soylu arasında kapışma devam ediyor. Bu arada en ön planda duran isimler kim?.. Bir numarada Süleyman Soylu. İki numara da Abdulhamit Gül… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Devlet Bahçeli’ye çok sıkı tutunuyor. Arkasında İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar da var… Soylu, terörle mücadele, HDP konusunda rol çalıyor, sürekli en ön planda. HDP Esenyurt ilçe görüntülerini de paylaşmıştı. Parti içinde kavga ederek güç gösterisi yapmaktan da çekinmiyor.

Saray kulislerine sorarsanız; Erdoğan, Genel Başkanlık koltuğundan feragat ederse yerine en güçlü isim Binali Yıldırım gibi…

korkusuz gazete

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER