SON EKLENENLER

Fenerbahçe'den Sözcü kararı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Koç, yayıncı kuruluşa olan tepkilerini bir kez daha dile getirirken, vefat eden kulüp üyeleri için ilan verilen mecranın değiştiğini ve artık Sözcü gazetesinde çıktığını söyledi.
24 Ocak 2021 14:12

Ali Koç, bir kulüp üyesinin vefat eden kulüp üyelerinin gazetelere ilan verilmemesine dair sorusuna sadece SÖZCÜ gazetesine ilan verildiğini belirtip şu ifadeleri kullandı;

“Yanlışınız var. Bizler vefat eden yüksek divan kurulu üyeleri için gazetelerde ilan vermeye devam ediyoruz. Sadece ilanı verdiğimiz mecra değişti. Artık SÖZCÜ gazetesinde kulübümüz ilanları çıkmaktadır. Burada terk edilmiş bir durum söz konusu değildir. Bu uygulama devam etmektedir.”

Erdoğan'a misilleme mi?

Koç'un, ilanların sadece sol politik duruşuyla bilinen Sözcü'ye verildiği açıklaması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sözcü Gazetesiyle ilgili değerlendirmelerini hatırlattı.

Sözcü Gazetesi, 2021 yılının ilk gününde 2020 yılında yaşanan felaketleri manşetine taşımış '2020 torbasından felaket ve gözyaşı çıktı' manşeti ile felaketler arasında Ayasofya'nın yeniden camiye dönüştürülmesini de göstermişti.

Konuyla ilgili bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sözcü'ye çok sert tepki gösterirken, "Ben Sözcü Gazetesini okumuyorum. Kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın. Ayasofya 2020 yılının adeta taçlı yıldızıdır" demişti.

SPOR KRİTİK

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Mehmet ipeksac
Siracinin şahidi bozacı gezi ylemlerinde kim kimin yanındaydı aynı kumpas devam ediyor.yahudi Yahudiye ölüm ilanında bile destekliyor
SON EKLENEN HABERLER