SON EKLENENLER

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI PTT ÇALIŞANLARI İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları kentte yaptıkları ziyaretlerin ardından PTT İl Müdürlüğündeki taşeron işçilerle bir araya geldi.
08 Temmuz 2020 15:34

Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Fatma Zengin ve Av. Zinet Özlem Akgüç, Şanlıurfa'ya geldi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün kente gelen Zengin ve Akgüç, ilk olarak Şanlıurfa PTT Baş Müdürü Mustafa Kargın’ı ziyaret etti. Baş Müdür Kargın ile görüşen ikili, yapılan görüşmelerin ardından buradan ayrıldı.

Zengin ve Akgüç'ün daha sonra ise Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol ile bir araya geldi. Burada çalışmalara yönelik bilgiler alan Zengin ve Akgüç, son olarak ise Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ziyaret etti.

Vali Erin ile yaptığı görüşmeyi değerlendiren Akgüç, "Misafirperverliği ve sendikamıza vermiş olduğu destek için kendisine teşekkür ediyor, görevinde ve çalışmalarında muvafakiyetler diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bu sabah erken saatlerde ise Şanlıurfa PTT İl Müdürlüğündeki taşeron işçilerle buluşan  Genel Başkan Yardımcıları, yaptıkları çalışmalardan bahsettiler. Koronavirüs sürecinde çalışmalara devam eden ve risk grubunda bulunan işçilerin sorunlarını dinleyen Zengin ve Akgüç, işçilerin sosyal haklarının iyileştirilmesi, mesai saatlerinin düzenlenmesi, personel yetersizliğinin giderilmesi için temaslarda bulunduklarını kaydetti.

Kaynak:BİHA

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER