SON EKLENENLER

KORONAVİRÜS MAĞDURLARINDAN KİMLİĞİ BELLİ OLAN İLK HASTA...

Akkul, "5 gün oldu Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde korona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif tedavisi görüyorum" dedi.   
17 Mart 2020 08:29

"Çok Gezenti" programının yapımcısı gezgin Burak Akkul ve eşi Seda Akkul, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüklerini açıkladı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından koronavirüs sebebiyle karantinada olduğunu söyleyen Akkul, "Merhaba arkadaşlar, Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki de. 5 gün oldu Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde korona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif tedavisi görüyorum." dedi.

96 saattir eşine ve kendisine sonuçların söylenmediğini söyleyen Akkul, Sağlık Bakanlığı'na seslenerek "Bakanlıklara rica ediyorum. Bize bunu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz. Çok acı çekiyoruz" dedi.

Akkul daha sonra paylaştığı ikinci bir videoda ise testlerin sonuçlarının kendisine ulaştırıldığını aktardı. Akkul, sonucun pozitif olduğunu ve kendisine "iyi bir şekilde" tedavi uygulandığını duyurdu. 

ODA TV

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER