SON EKLENENLER

MEMUR-SEN BAŞKANI'NA TACİZ İDDİALARIYLA İTİBAR SUİKASTI

Diyarbakır ülkemizin en önemli ve konjonktürel bakımından en mühim şehirlerinden biri. Şehir, özellikle “Diyarbakır Anneleri”nin çocuklarının PKK’nın elinden almak için başlattıkları eylemden beri çeşitli biçimlerde ulusal basında haberlere konu oluyor. Kaynak: Memur-Sen Başkanı'na Taciz İddialarıyla İtibar Suikastı
08 Aralık 2019 09:12

Diyarbakır ülkemizin en önemli ve konjonktürel bakımından en mühim şehirlerinden biri. Şehir, özellikle “Diyarbakır Anneleri”nin çocuklarının PKK’nın elinden almak için başlattıkları eylemden beri çeşitli biçimlerde ulusal basında haberlere konu oluyor. Şehirde bir mücadele verildiği muhakkak.

Bugün ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü MEMURSEN’in Diyarbakır İl Başkanı Yunus MEMİŞ kendi tweter hesabı üzerinden bir takım açıklamalar yaptı. Tweterden evvelsi gün açılan  “betül gülçiçek” isimli bir hesaptan Diyarbakır MEMURSEN İl Başkanı Yunus MEMİŞ’in  kendisine tehdit ve şantaj ile yazdığı iddia edilen bu telefon ekran görüntüsünün üst kısmında tweter mesajı olarak”yunus memiş tarafından tecavüz ve tehdide maruz kalıyorum. Allahrızası için. savcılıka şikayette bulundum ama hiç bişey yapmıyorlar ses kayıtları yazışmalar hepsi var ellerinde. Gerçek ismimi paylaşamıyorum yoksa öldürür” yazan bir mesaj çeşitli devlet adamları ve sanatçılar etiketlenerek paylaşılmış. Olayla ilgili yazılı açıklama yapan Memiş, bunun bir komplo olduğunu ve ilgilileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtiyor.

Memur-Sen Başkanı Yunus MEMİŞ, Olayın perde arkasını Memurpostasi.com'a Anlattı!

Olaya dair görüştüğümüz Yunus MEMİŞ, Diyarbakır’da son zamanlarda özellikle İslamî hassasiyetleri olan insanların PKK ve FETÖ benzeri terör yapılanmalarının hedefine konulduğunu bu sürecin “Diyarbakır anneleri” ile daha da hızlandığını belirtti. Birkaç zamandır kendisinin ve ailesinin sahte hesaplarla sürekli tehdit edildiğini ve çeşitli biçimlerde huzursuz edildiklerini söyledi. Ülke insanımızın da doğal olarak en hassas olduğu kadın ve kadın cinayeti üzerinden kendisine bir itibar suikastı düzenlendiğini fakat iddiaların kendi içinde çelişkili olduğunu, twetin son cümlesinin dahi mantık dışı olduğunu gerçek ismimi veremiyorum demesinin saçma olduğunu eğer böyle bir gerçeklik olsa onu tanımamış olmasının nasıl mümkün olacağını söyledi. Telefon görüntüsünde benim ismimin yazılı olduğu bir ekran görüntüsü var. Başka bir numarayı benim ismimle kaydetmişler, dedi.  Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu, onlardan korkmadığını ve olayın bütün yüzleri ile aydınlatılması için elinden geleni yapacağını, bu konuda alnının ak olduğunu, çekinecek hiçbir durumunun da olmadığını vurguladı.

Hesabın yeni açılmış olması, söylenen ve iddia edilen hususların çok fazla çelişki içermesi bunun bir kumpas olduğunu kanaati oluşturuyor. Birileri ülkemizin en kritik şehirlerinden birinde milletimiz için önemli bir vazife icra eden, milletimizin hassasiyetleri ile donanmış kimseleri kendilerine hedef ediniyorlar. Biliyorlar ki serhat şehirleri mühim ve bu şehirlerin dinamikleri ile oynama derdindeler.  Ülkemizde en kolay itibar suikastının kadın üzerinden yapılacağı bilgisi ile sahte hesaplar üzerinden özelinde Diyarbakır’a genelinde tüm milli hassasiyetle boyanmış insanlara ve tabi ki ülkemize operasyon yapma derdinde olanların varlığı bu hadisenin pek çok boyutundan fark ediliyor.

Olayın savcılar tarafından en hızlı biçimde araştırılması varsa suçluların tespit edilmesi, bu algı oyunlarını yapanların gün yüzüne çıkarılması en büyük beklentimiz. Her insan çok değerlidir. Her can büyük kıymet ifade eder. Mevzu bir insanın özgürlüğü ve yaşamı ise tüm gücümüzle bunun mukaddesiyetini savunur mücadelesini veririz. Elbette olayın bu yüzünü de ihmal etmiyor savcıların çok yönlü olarak mevzuyu aydınlatacaklarını bekliyoruz.

İşte o twetler

memur-sen-baskanina-taciz-iddialariyla-itibar-suikasti.jpgaciklama.jpg123.jpg345.jpg

678.jpg

MEMUR POSTASI

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
öğretmen
ateş olmayan yerden duman çıkmazz.....
SON EKLENEN HABERLER