SON EKLENENLER

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİNE 11 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALINACAK

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 11 Öğretim Görevlisi alacak
14 Mart 2020 09:28

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince aşağıda unvanı, nitelikleri ve sayısı belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır.

Duyuru Başlama Tarihi:10 Mart 2020
Son Başvuru Tarihi:24 Mart 2020
Ön Değerlendirme Sonuçlarının Duyurulma Tarihi:25 Mart 2020
Giriş Sınavı Tarihi:27 Mart 2020
Sonuç Açıklama Tarihi:30 Mart 2020

İlan NoBirimiBölümüProgramıUnvanıAdediALES
Puan Türü
İlan Özel Şartı

Başvuru Yeri Başvuru Adresi

2020101Artova Meslek YüksekokuluÇocuk Bakımı ve Gençlik HizmetleriÇocuk Koruma ve Bakım HizmetleriÖğretim Görevlisi1EA SÖZ SAYEğitim Programları ve Öğretim alanında tezli yüksek lisans ve doktora yapmış olmak.

Artova Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Artova/ TOKAT

2020102Artova Meslek YüksekokuluÇocuk Bakımı ve Gençlik HizmetleriÇocuk Koruma ve Bakım HizmetleriÖğretim Görevlisi1EASosyal Hizmet Bölümü lisans mezunu olmak. Sosyal Hizmet alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve lisans mezuniyeti sonrasında alanında en az 5 (beş) yıl deneyimli olmak.
2020103Artova Meslek YüksekokuluÇocuk Bakımı ve Gençlik HizmetleriÇocuk Koruma ve Bakım HizmetleriÖğretim Görevlisi1EA SÖZÇocuk Gelişimi, Okulöncesi Eğitimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Anaokulu Öğretmenliği lisans mezunu olmak ve bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak.
2020104Reşadiye Meslek YüksekokuluYönetim ve OrganizasyonSağlık Turizmi
İşletmeciliği
Öğretim Görevlisi1EATurizm İşletmeciliği ve Otelcilik lisans mezunu olmak. Turizm İşletmeciliği alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Reşadiye Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Reşadiye/ TOKAT

2020105Reşadiye Meslek YüksekokuluYönetim ve OrganizasyonSağlık TurizmiİşletmeciliğiÖğretim Görevlisi1EAKonaklama İşletmeciliği lisans mezunu olmak, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Tezli yüksek lisans mezuniyeti sonrası alanında yükseköğretim kurumlarında en az 1 (bir) yıl ders verme
deneyimi olmak

Reşadiye Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Reşadiye/ TOKAT

2020106Turhal Meslek YüksekokuluElektrik ve EnerjiHibrid ve Elektrikli Taşıtlar TeknolojisiÖğretim Görevlisi1SAYTeknik Eğitim Fakültelerinin Makine Eğitimi bölümü lisans mezunu, Makine alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Tezli yüksek lisans mezuniyeti sonrası alanında yükseköğretim kurumlarında en az 10 (on) yıl ders
verme deneyimi olmak.

Turhal Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Turhal/ TOKAT

2020107Turhal Meslek YüksekokuluElektrik ve EnerjiHibrid ve Elektrikli Taşıtlar TeknolojisiÖğretim Görevlisi1SAYTeknik Eğitim Fakültelerinin Makine Eğitimi bölümü lisans mezunu, Makine alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Tezli yüksek lisans mezuniyeti sonrası alanında yükseköğretim kurumlarında en az 5 (beş) yıl ders
verme deneyimi olmak.
2020108Turhal Meslek YüksekokuluElektrik ve EnerjiHibrid ve Elektrikli Taşıtlar TeknolojisiÖğretim Görevlisi1SAYElektrik-Elektronik Mühendisliği veya Nanoelektrik alanlarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. Tezli yüksek lisans mezuniyeti sonrası yükseköğretim kurumlarında ders verme deneyimi olmak.
2020109Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek
Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve TekniklerTıbbi Dokümantasyon ve SekreterlikÖğretim Görevlisi1EAKütüphanecilik veya Bilgi ve Belge Yönetimi alanlarından birinde lisans mezunu ve tezli yüksek lisans yapmış
olmak.

Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Erbaa/ TOKAT

2020110Rektörlük

Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görev yapmak üzere

 Öğretim Görevlisi1SÖZTürk Dili ve Edebiyatı lisans ve tezli yüksek lisans yapmış olmak. Yabancılara Türkçe Öğretimi sertifikasına sahip olmak. Yurtdışı Türkiye Cumhuriyeti Kurumlarında alanında ders verme deneyimine sahip olmak.

Rektörlük Personel Daire Başkanlığı Taşlıçiftlik Yerleşkesi TOKAT

2020111Rektörlük

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nde görev yapmak üzere

 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)1SÖZ EASosyal, Beşeri ve İdari Bilimler alanlarından birinde lisans ve tezli yüksek lisans mezunu olmak. İngilizce ve Arapça dillerinin her ikisinden de en az 80 puan almış olmak. (*)

(*) Seyahat engeli olmamak.

İSTENİLEN BELGELER:
-Başvuru Formu ve Dilekçe (http://personel.gop.edu.tr adresinden temin edilebilir.)
-ALES Belgesi (Sonuç belgesi kontrol kodu olan internet çıktısı)
-Yabancı Dil Belgesi (ÖSYM tarafından eş değerliliği kabul belgelerin kontrol kodu olan internet çıktısı, diğer sınav sonuç belgelerinin aslı veya noter onaylı sureti) (MYO kadrolarından istenmeyecektir.)
-Lisans Mezuniyet Belgeleri ve Transkript (Başvuruda belgenin noter veya bir kamu kurumundan onaylı sureti veya barkodlu e-devlet çıktısı) (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir)
-Tezli Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi ve Transkript (Başvuruda belgenin noter veya bir kamu kurumundan onaylı sureti veya barkodlu e-devlet çıktısı) (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir)
-Askerlik Terhis veya Tecil Belgesi (Bakaya durumda olmamak) (e-devlet çıktısı)
-Deneyim Belgesi/ Hizmet Belgesi (Aslı) (Devlet memuru olanlardan onaylı hizmet cetveli ve ilgili alanda çalıştığını gösterir belgelerin asılları, sigortalı olarak çalışanlardan SGK hizmet dökümü ve ilgili alanda çalıştığını gösterir belgelerin asılları) (Yükseköğretim Kurumlarında ders verme deneyimi ile ilgili kurumdan alınacak onaylı belge)
-Seyahat engeli olmadığına dair belge
-Özgeçmiş
-Kimlik Kartı veya nüfus cüzdan fotokopisi
-Fotoğraf (1 adet)
Genel Şartlar (İlgili Yönetmelik Gereğince):
1.657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
2.ALES’ten en az 70, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir. Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.
3.Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4’lük ve 5’lik not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir. Diğer not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliğine yükseköğretim kurumlarının senatoları karar verir.
4.Adaylarda, yabancı dille eğitim ve öğretim yapılan programlardaki öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda atama yapılacak programın eğitim dilinde; bilim alanı yabancı dille ilgili kadrolara yapılacak öğretim görevlisi atamaları ile 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendi uyarınca zorunlu yabancı dil dersini vermek üzere öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda ilgili dilde; yükseköğretim kurumlarının uluslararası ilişkiler ile yabancı dille ilgili uygulamalı birimlerinde istihdam edilecek öğretim görevlisi atamalarında, en az bir dilde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı aranır.
Özel Şartlar (İlgili Yönetmelik Gereğince):
1.Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak şartı aranır.
2.Meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarındaki öğretim görevlisi kadrolarına başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak ya da lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübe sahibi olmak şartı aranır.
Muafiyet:
1.Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.
2.Meslek yüksekokullarının, ilgili Yönetmeliğin 6. maddesinin dördüncü fıkrası kapsamındaki öğretim görevlisi kadroları haricindeki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.
AÇIKLAMALAR:
1.Adaylar aynı başvuru takvimi içerisinde sadece bir kadroya başvurabilirler, birden fazlasına müracaat eden adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır. Hangi kadroya başvurduklarını dilekçede belirtmelidirler. (ilan no ile)
2.Başvurular kadroların açıldığı birimlere şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta ile yanlışlıkla farklı birimlere yapılan başvurulardan başvuru sahibi sorumludur.
3.Eksik ve imzasız - onaysız belgelerle yapılacak başvurular ile süresi içinde yapılmayanlar kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak başvurular son başvuru tarihine kadar ilgili birime ulaşmalıdır.
4.Belgelerde onaylayanın adı soyadı, unvanı, mühür olmalı, bu bilgiler ve mührün okunaklı, onaylama tarihinin güncel olması gerekir.

 

kamuexpress.com
Bu haberin tüm hakları kamuexpress.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER