SON EKLENENLER

Yıllarca tartışılmıştı: CHP'li belediye çıplak heykelleri geri getirdi

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin belirli noktalarına 59 adet 'Yunan Tanrıçası' heykeli dikmeye başladı. Heykeller, eski Başkanı Menderes Türel tarafından, "kültürümüzü yansıtmadığı" gerekçesiyle kaldırılmıştı.
17 Eylül 2022 09:16

CHP'li belediyelerde vatandaşa hizmet olarak sunulan heykeller konusunda çıta her geçen gün daha yükseğe taşınıyor.

ANTALYA'NIN HER YERİNE YUNAN TANRIÇASI

Bu yıl 59'uncusu gerçekleştirilecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kala onarım işlemlerinden sonra altın rengine boyanan 59 Venüs heykeli, şehrin belirli noktalarına yerleştirilecek.

.

 

 

DAHA ÖNCE DE AYNISI OLMUŞTU

Antalya'da söz konusu heykeller daha önce de uzun süre tartışılmıştı.

AK Partili eski Belediye Başkanı Menderes Türel, 2005'te heykelleri kültürümüzü yansıtmadığı ve fazla çıplak olduğu gerekçesiyle kaldırtmıştı.

2009'da ise CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Akaydın tarafından heykeller yine kente yerleştirilmişti.

CHP'li belediyeler heykele doymuyor: Muratpaşa Belediyesi 'Süleyman Demirel'in büstünü dikti

 

CHP'li Muratpaşa Belediyesi, merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in adını verdiği parkı açtı. Parka bir de Demirel'in vatandaşları selamlarken tasvir edildiği büst yapıldı.

CHP'nin heykel aşkı sınır tanımıyor: Uzunköprü Belediyesi ilçe merkezine Yunan Adalet Tanrıçası Themis'in heykelini dikti

CHP yönetimindeki belediyeler heykel koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. CHP'li Uzunköprü Belediyesi, Yunanistan'ın Türkiye'ye yönelik düşmanca tavırlarını sürdürdüğü şu günlerde, Uzunköprü Adalet Meydanı'na Yunan heykeli dikti. Yunan'ın sözde Adalet Tanrıçası Themis'in heykelinin açılışına çok sayıda CHP'li katıldı.
 

CHP'nin heykel aşkı denize taşındı: 10 tonluk balık heykeli görenleri şaşırtıyor

CHP'li belediyeler heykel hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Datça Belediyesi'nden ikinci heykel vakası yaşandı. Sanayi heykeliyle alay konusu olan belediye, bu kez de denizin ortasına 10 tonluk balık heykeli yerleştirdi.

DHA

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER