SON EKLENENLER

Ankara'da eğitimcilere şiddet

Ankara Çankaya ilçesi Milli Eğitim Vakfı Gökkuşağı İlkokul Okul Müdürü ve EBS üyesi Müdür Yardımcısı velilerin fiili şiddetine maruz kaldılar.Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 nolu şube yaptığı açıklamada ''Eğitim çalışanlarımıza sağlık ve sabır dileriz. Eğitimde şiddeti görmeyen tüm gözlere rağmen Eğitim-Bir-Sen bu haklı davalarında daima her türlü imkanı ile eğitim çalışanlarımızın yanlarında olacaktır.'' dedi.
23 Eylül 2021 19:12

EBS 1 NOLU şube tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Eğitim çalışanlarının şiddete maruz kalmasını kınıyoruz.

Nesillerimizin yetiştirilmesinde tüm gayretini ortaya koyan eğitim çalışanlarımızın her gün bir şiddet haberine maruz kalmasına artık tahammülümüz kalmadı.

Milli Eğitim Bakanlığının yaşanan bu şiddet vakalarına tedbir almayışına, hadiselere gözünü kapayan, meseleyi görmezden gelince yok olduğunu zanneden Bürokratlara isyanımız.

Eğitim çalışanları yalnız değildir.

Onların her zeminde yanında ve destekçisi

Eğitim- Bir-Sen vardır ve olmaya devam edecektir.

Çankaya ilçemizin Milli Eğitim Vakfı Gökkuşağı İlkokul Okul Müdürü ve üyemiz Müdür Yardımcısı velilerin fiili şiddetine maruz kaldılar.

Eğitim çalışanlarımıza sağlık ve sabır dileriz. Eğitimde şiddeti görmeyen tüm gözlere rağmen Eğitim-Bir-Sen bu haklı davalarında daima her türlü imkanı ile eğitim çalışanlarımızın yanlarında olacaktır.

SENDİKA BÜLTENİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER