SON EKLENENLER

DEPREM KAHRAMANLARINDAN SURİYELİ MAHMUD İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binaya giderek Aydın çiftini kurtaran Suriyeli Mahmud'un Suriye'deki ailesine kavuşması için Kızılay ekipleri çalışma başlattı.
26 Ocak 2020 21:24

Elazığ depreminin hemen ardından Sürsürü Mahallesi'nde yıkılan binaya koşarak Dürdane ve Zülküf Aydın'ı enkazdan çıkartan Suriyeli üniversite öğrencisi Mahmud el Osman'ın Suriye'deki ailesine kavuşması için Türk Kızılay ekipleri harekete geçti.

Cuma günü akşam saatlerinde yaşanan depremde gösterdiği çabaların ardından bugün kurtardığı depremzedelerle bir araya gelen Mahmud'a destek olmak için Türk Kızılay ekipleri çalışma başlattı.

Ailesi Suriye'de kalan Mahmud ile görüşen ekipler, gencin annesi ve kardeşleriyle buluşabilmesi için gerekli bilgileri aldı.

Mahmud el Osman da yaşadıklarına inanamadığını ifade ederek, ailesiyle kavuşma umudunun kendisini çok mutlu edip heyecanlandırdığını söyledi.

Mahmud'un depremden kurtardığı Dürdane Aydın da artık bir evlat ve kardeş gibi gördüğü Mahmud'un ailesiyle tanışmayı kendisinin de çok istediğini belirtti.

AA

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
İmdat çelik
Keşke vatanına dön diyen varlık sende bir teşekkür edebilseydin Allah ondan tüm Türkiyeden ve iç işlerine askeri ye hükümete teşekkürler Allah böyle bir felaket göstermesin amin amin amin Allah yar ve yardımcımız olsun eyvallah
Gülmekrizimgeld
Aferim sana Mahmud şimdi vatanına dön orda insan kurtatr ne kadar cesaretin var onuda görelim burasını vatan belleme........................
yusuf
sen bir iyilik yaparsın Allah ta sana daha büyüğünü verir.
SON EKLENEN HABERLER