SON EKLENENLER

EPGİS hakkında suç duyurusu: Artık zamları duyurmayacak

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) hakkında açılan suç duyurusu sebebi ile artık akaryakıta gelen zamları duyurmayacağını açıkladı.
16 Mart 2022 07:52

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş depoyu vurdu. Rusya'ya yapılan yaptırımlar sebebiyle Brent varil petrol fiyatı son 14 yılın zirvesini görerek 133 dolara çıktı. Bu sebeple akaryakıta peşpeşe zamlar geldi. Ortalığın biraz sakinleşmesiyle bugün 100 dolara indi. 

İNDİRİMLER SESSİZ GELDİ

Bunun ardından motorine sessizce lira 38 kuruşluk indirim yapıldığı ortaya çıktı. Benzinde 16 Mart’tan itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 76 kuruş, motorinde ise 93 kuruş indirim yapılması beklenirken ilginç bir gelişme yaşandı

SÜKUNETİN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) indirim haberlerini neden paylaşmadığı ise birkaç saat önce öğrenildi. EPGİS, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu hafta başında sendikaları aleyhine suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu. Adli sürecin selameti açısından böyle bir karar aldıklarını belirten EPGİS, şunları kaydetti: Sosyal medyada üyelerimize ve kamuoyuna fiyat duyurusu faaliyetlerine hafta başından bu yana ara verilmiştir.

TÜRKİYE GAZETESİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER