SON EKLENENLER

Yavuz: Öğretmen alımında mülakata her zaman karşı durduk

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz Öğretmen Atamaları konusunda yaptığı açıklamada "Yazılarımızı, TV programlarında söylediklerimizi bağlamından kopararak, çarpıtarak akıllarınca bizi karalamaya çalışıyorlar." diyerek son dönem yaşanılan olaylara tepki gösterdi. 
05 Mayıs 2024 13:23

İşe o açıklamalar:

***FETÖ GİTTİ, YÖNTEMİ MİRAS KALDI***

FETÖ artığı çeşitli haber siteleri ve hesaplar, organize olmuş parazitler, bir sendikanın önemli kademelerine kadar sızmış eski ve yeni fırıldaklar, belli aralıklarla yazılarımızı, TV programlarında söylediklerimizi bağlamından kopararak, çarpıtarak akıllarınca bizi karalamaya çalışıyorlar.

Her defasında cevaplarını alıyorlar ancak utanacak yüz kalmadığı için yeniden aynı oyunu oynuyorlar.

Cuma günü TV5 televizyonunda katıldığım programın konusu mülakat değil MÜFREDAT idi. Girişte öğretmen atamaları ve mülakatla ilgili sorulan soruyu geniş açıdan değerlendirerek mülakat değil sistem konuşmamız lazım diyerek bu yıla dair şu cümleleri kurdum:

“Bakanlığın bu sene sınav puanının aynısını vererek kimseyi mağdur etmeyeceğini düşünüyorum. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim de sendika olarak teklifimiz bu sene nasılsa son defa bu sistemle alacaksınız akademi kuracaksınız o zaman aylardır atama bekleyen arkadaşları niye tedirgin ediyorsunuz diye söylüyoruz. Sanki aklı selim hakim olacak gibi.''

Programın tamamını izleyenler çarpıtmamın nasıl yapıldığını, kamuoyunun nasıl yanıltıldığını görecektir.

TEKRAR SÖYLEYELİM:

Eğitim Bir Sen olarak biz öğretmen alımında mülakata her zaman karşı durduk, her platformda bunu söyledik, söylüyoruz ve söylemeye de devam edeceğiz. 

İftiracı fetö artıklarına duyurulur, buradan size ekmek çıkmaz.

SENDİKA BÜLTENİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER