SON EKLENENLER

 SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO ACİLEN VERİLMELİ

BEM-BİR-SEN Ankara 3 No’lu Şubenin düzenlediği “Eğitim ve İstişare Toplantısı” Yapıldı
02 Aralık 2019 15:06

Programda konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Levent Uslu, 5. Dönem Toplu Sözleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Teşkilatlarımızla sendikal çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunan Uslu, eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazanan katılımcıları tebrik etti.  

Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi gerektiğini ifade eden Uslu, “Belediyelerden iş akdi fesihleri ve sözleşmelerin yenilenmeyeceği tebligatları gelmektedir. Bu drama izin verilmemelidir. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ile ilgili olarak, bu konunun muhatabı olan görüşmediğimiz kimse kalmadı

. SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO ACİLEN VERİLMELİ, MİLAT 31 MART 2019 OLMALIDIR.” şeklinde konuştu.

“Artvin, Şırnak, Diyarbakır ve Tokat’tan sonra Ankara 3 No’lu Şubemizin Eğitim toplantısındayız.” diyen Genel Başkan Uslu, ‘Eğitim ve İstişare’ toplantısının düzenlenmesinde emeği geçen Ankara 3No’lu Şube Başkanı Hanefi Sinan ve yönetim kurulu başta olmak üzere, programa katılan İşyeri Temsilcilerimize teşekkürlerini iletti.

Eğitim ve İstişare Toplantısının çok verimli geçtiğini ifade eden Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Hanefi Sinan ise programa katılımlarından ötürü Genel Başkan Levent Uslu’ya teşekkürlerini iletti. Bem-Bir-Sen’in yerel, ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği faaliyetleri anlatan Sinan, toplantıya katılarak sertifikalarını almaya hak kazanan katılımcıları tebrik etti.

Sendikal çalışmalar, teşkilat yapısı ve çalışmaları, sosyal medyanın önemi ve eylemsellik konularının üzerinde durulduğu eğitim toplantısında Genel Başkan Danışmanı Tarkan Zengin ve Bem-Bir-Sen Hukuk Danışmanımız Av. Raşit Yılmaz sunum gerçekleştirdi.

Program eğitimlerin ve konuşmaların tamamlanmasının ardından katılımcılara sertifikalarının takdimi ve aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 

SENDİKA BÜLTENİ

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER