SON EKLENENLER

Taraftarlar'dan sert tepki: "Şampiyon takım yok olmamalı"

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bitlis GB Özgüzelderespor'da yönetim krizi devam ediyor. Lig'in başlamasına kısa bir süre kala ve perşembe günü Türkiye Kupası'nda deplasmanda Mazıdağı'nın konuğu olacak Özgüzelderespor'da taraftarlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yönetime ve şehrin ileri gelenlerine tepki göstermeye devam ediyor.
07 Eylül 2022 22:15

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Bitlis Özgüzelderespor ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. 3. Lig’e çıkmak için playoff’larda mücadele eden takım Trabzon'da oynanan mücadele sonrası 3.Lig hayallerine veda ederken taraftarlar hakemin yanlış kararlarına ve  şampiyon takımın sahipsiz kalmasına tepki göstermeye devam ediyor.

Şampiyon takım Bitlis Özgüzelderespor yok olmamalı"

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 1. Grup'ta şampiyon olan Bitlis Özgüzelderespor, 3.Lig play-off'unda Trabzon'da oynanan mücadele sonucu hayallerine veda ederken, taraftarlar hem yönetime hem de şehrin ileri gelenlerine 'takım sahipsiz kaldı' diyerek tepki göstermeye devam ediyor. Bitlis Özgüzelderespor taraftar topluluğu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepkilerini dile getirirken eski Kulüp başkanına, yönetime ve şehrin ileri gelenlerine seslendi. Taraftar grubu yaptığı paylaşımda; "Ligin başlamasına ve kupa maçlarının oynanmasına kısa bir süre var ama ortada ne yönetim var ne takım var. Devlet büyüklerimiz ve şehirin önde gelenleri biran önce bu takıma sahip çıkmalı, şampiyon takım yok olmamalı" dedi. 

Taraftarlar takıma sahip çıkılmasını istiyor

Bitlis Özgüzelderespor'da başkan Tahsin Toktaş'ın istifasının ardından taraftarlar şampiyon takıma sahip çıkılmasını istiyor. Kupa'da çekilen kura sonucu Mazıdağı ile eşleşen Bitlis Özgüzelderespor deplasmanda sahaya çıkacak. Bitlis Özgüzelderespor'a gönül verenler ise mevcut başkanın maddi imkansızlıklardan dolayı istifa ettiğinin altını çizerken ortada ne kulüp var, ne başkan var, ne de bir vekil. Kimse sahip çıkmadı. dediler

Başkan Toktaş imkansızlıktan istifa etti

Bitlis Özgüzelderespor'da 5 yıl boyunca başkanlık yapan Tahsin Toktaş geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini duyurdu. Toktaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“5 sezon, sıkıntılı bir dönemden geçerken, büyük bir gururla, şerefle yapamaya çalıştığımız şanlı Güzeldere spor başkanlığından bugün itibari ile resmen ayrılmış bulunuyorum. Maddi imkansızlıklarından dolayı istifa etme kararı aldım. Bizlere her daim destek olan kıymetli vekillerimize, belediye başkanlarımıza, iş adamlarımıza ve değerli Bitlis’li hemşerilerimize teşekkür ederim. Rabbim herkesten razı olsun. Şanlı Güzeldere sporumuza 3. Lig yolunda başarılar dilerim.

 

 

KAMU EXPRESS

KAMU EXPRESS SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER